ABOUTTrade12 adalah sebuah syarikat broker antarabangsa yang membolehkan pedagang-pedagang untuk mengambil bahagian dalam persekitaran perdagangan yang adil dan selamat. Syarikat kami menawarkan pelbagai instrumen dagangan yang boleh diperdagangkan dalam talian, seperti komoditi, saham CFD, indeks dan mata wang. Yang diketuai oleh satu pasukan profesional yang sangat pengalaman di dalam bidang perdagangan pasaran kewangan, Trade12 menyediakan perkhidmatan broker matawang asing yang terbaik.

Trade12 berkomited untuk melaksanakan tugas dan tanggungjawabnya dengan menyampaikan pengalaman perdagangan yang paling memuaskan untuk pedagang. Syarikat kami sentiasa membantu pedagang-pedagang untuk mencapai potensi maksimum mereka dalam dagangan dalam talian dan untuk mengambil kesempatan daripada pelbagai jenis peluang yang sedia ada dalam pasaran kewangan, dengan berkongsi sama semua alat dan instrumen yang diperlukan untuk berjaya dalam industri perdagangan.

Trade12 juga dikemaskini dengan teknologi terkini yang boleh digunakan oleh pedagang-pedagang. Syarikat kami menyediakan platform dagangan dalam talian yang responsif dan mudah untuk digunakan. Di samping itu, syarikat kami menyediakan laman web yang canggih dengan maklumat pasaran terkini serta bahan-bahan pembelajaran untuk mendidik pedagang-pedagang yang bercita-cita.

Ini adalah laman blog rasmi khusus bagi pedagang-pedagang Trade12, yang mengandungi artikel-artikel pendidikan, matlumat bagaimana untuk memaksimumkan dagangan anda, video tutorial dan bahan-bahan lain untuk pembangunan anda dalam bidang dagangan dalam talian.

Trade12 rakan kongsi anda yang paling dipercayai dalam dagangan dalam talian!